16 Şubat 2016 Salı

The Balm-Instain Allık Swiss Dot

Selam Kızlar!
Başka şehirleri bilmem ama Antalya'ya bahar geldi bile! Artık soğuk alt tonlu makyajları bırakıp yavaştan yavaştan sıcak makyajlara başlama zamanı geldi yani :)



Sıcak tonlu makyaj deyince benim vazgeçilmezim turuncu tonlarında allıklar. Ve allık söz konusu olunca da en sevdiğim marka The Balm. The balm markası sadece ürün kalitesiyle değil ambalajlarıyla da ürünlerin isimleriyle de oldukça dikkat çekici :)



Benim bu markadan aldığım ilk ürünlerden olan bu allığa yakından bakacak olursak the balm'ın tüm ürünlerinde olduğu gibi karton kutuda olan ve içinde aynası olan bir ambalaja sahip. (Karton olması sizi yanıltmasın ambalajları konusunda hiç sorun yaşamadığım bir marka.)
Renk olarak turuncu-mercan tonlarında, oldukça pigmentli-hatta inanılmaz pigmentli- ve ömürlük bir allık. Bunu bitirebilmek için herhalde her gün bu allığı kullanmak lazım. Mat renkli,içinde sim-ışıltı-sedef falan kesinlikle içermiyor. Bazı markalarda olduğu gibi kötü bir kokusu falan yok tamamen kokusuz ki benim gibi gittikçe artan koku hassasiyeti olanlar için oldukça iyi bir özellik.



Kullanırken dikkatli olmak gerekiyor çünkü o kadar pigmentli ki bir anda palyaço gibi tupturuncu yanaklarla gezme ihtimaliniz yüksek.Fırçayı bastırmadan daha yumuşak halde kullanmak lazım ama benim gibi her sabah acele acele makyaj yapan birisi için hem zaman hem de sabır gerektiren bir durum ki bu da bu allığın tek eksisi sanırım :(
(Kiralık aşk-defne makyajı için herkesin hem far hem de allık olarak bu allığı kullanmasıyla dikkatleri üzerine topladı bu ürün)



Fiyatları normal zamanda uygun fiyatlı kategorisine fazla gelse de indirim dönemlerinde herkesin alabileceği ürünler. Üstelik 6 rengi var ki bunlarda hem sıcak hem soğuk tonlar içerdiği için herkesin kendine uygun bir renk bulabileceğini düşünüyorum. İçlerinden sizin kullandığınız,almak istediğiniz var mı? yorumlarınızı bekliyorum !(Son resim alıntıdır)

-Simge

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder